Tel.:
China Papieren zak Making Machine fabrikant
Tecon Package Machinery Limited

-- Professionele Fabrikant die van Document Zak Machine maken --

Thuis

Tecon Package Machinery Limited

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tecon Package Machinery Limited

Tecon Package Machinery Limited

Tecon Package Machinery Ltd is een modern high-tech bedrijf die met document zak het onderzoek en de ontwikkeling van verpakkingsmachines belast. Wij ontwierpen de eerste productielijn voor

document zak 20 jaar geleden, en nu zijn wij vermeld in wereldbovenkant drie in deze industrie en

enige in China bekwaam om de gehele productielijn van bodem te ontwerpen te vervaardigen

verzegelde document zak. 

Het belangrijke product van ons bedrijf is de „Hoge snelheids Automatische onderst-Gekleefde Zak Makend Machine“, die voor diverse soorten milieuvriendelijke document zakken wordt ontworpen,

zoals de document zakken voor cement, chemische grondstoffen, zetmeel, dierenvoer enz. Dit

 de machine werd geschat als één van nationale nieuwe producten in 1996, die de spatie van opvulden

binnenlandse technologie. Dit product werd ook toegekend Verpakkingswetenschap en Technologie

Toekenning in China in 2000, hoogst geprijst door de Nationale Dienst van De Bouwmaterialenindustrie, Verpakkend Instituut van China evenals de leiders van het Chinese Cement Verpakkende instituut. 

Document de zak vervangt nu PE/PP geweven zak in de meeste landen en wij zien een snel ontwikkelende periode onder ogen. Wij pogen een volledige document zak te verstrekken overal makend oplossing aan

de wereld, liet de wereld rendabele, hoge automatisering, hoog productiecapaciteitdocument vinden

zakproductielijn. Ons materiaal heeft de Chinese document zakindustrie 20 jaar en het begonnen tegenkomen overzee markt 8 jaar gediend. Nu is er meer dan 25 Tecon document

zakproductielijnen die in 13 landen werken. Zij produceren document zakken worden gebruikt die voor

verpakkingscement, suiker, melkpoeder, rijst, chemische producten, enz. 

Om het beheer van bedrijf te verbeteren en de kwaliteit van producten te waarborgen, Tecon

Het bedrijf heeft enorme middelen gewijd en ISO9001 bereikt: internationale 2000

kwaliteitscertificaat. Met goede reputatie en hoog - kwaliteit als doel, verstrekken wij kwaliteit

pre-sale en naverkoop de diensten aan klanten met inbegrip van machine het ontwerpen, installatie en onderhoud enz. Wij zijn er stellig van overtuigd dat wij het doel zullen realiseren om de tevredenheid van de klant door constante inspanningen en blijvende achtervolging te overschrijden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Tecon

Aantal werknemers : 60~100

Jaarlijkse omzet : 8,800,000-15,000,000

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Sinds 1996, Tecon is begonnen om „Hoge snelheids Automatische onderst-Gekleefde Zak te ontwikkelen die Machine“, na vele jaren van exploratie maken, bereikten wij definitief ons doel, om een professionele verpakkende productielijn van de multiwall kraftpaper zak met automatisering volledig te vervaardigen die en intelligent. 

 

Het bedrijf houdt 36 octrooien, werd de belangrijke Automatische onderst-Gekleefde Zak die van de product „Hoge snelheid Machine“ maken genoemd het nationale nieuwe product in 1996.

 

In 2000, bereikten wij „van de de Verpakkende Technologievoltooiing van China de Toekenning“ door de Nationale Bouwmaterialendienst.

 

Onze Machines werden hoogst aanbevolen door de Verpakkende Vereniging van China, het cement verpakkende Vereniging van China. In 2012 verkreeg het bedrijf nieuwe technologieondernemingen. Onze machine had hoogste 3 geavanceerd in de wereld, het leiden in China bereikt.

 

In 2014, breiden wij de fabriek uit en bewegen ons aan SHUNDE-fabriek en ook om een high-tech bedrijf te zijn.

 

In 2015, woonden wij drie tentoonstellingen bij om onze markt overzee uit te breiden en ons zicht te verbeteren. Eerste één is de MARKT van PAKexpo in de Overeenkomstcentrum van Las Vegas, Las Vegas, Nevada, de V.S. Tweede één is INTERNATIONALE het PAKKETtentoonstelling (CIPE) van CHINA in Shanghai, China. Het laatstgenoemde is Eurasia die de Markt van Istanboel in Turkije verpakken. In deze markt, zijn vele klanten geinteresseerd in onze producten en aanvang van een goede samenwerking met ons. Uiteindelijk, hebben wij een grote oogst door deze markt en dank voor klantenondersteuning. Wij zullen ons beste proberen om het beste te doen en onze klanten te dienen.

 

In 2016, zullen onze producten rijper worden. Op dit ogenblik, zal het nieuwe reeksproduct in 2016 worden gelanceerd. De snelheid zal sneller zijn en de prijs zal concurrerender zijn. Hoop dat de ontwikkeling van het bedrijf op het volgende niveau. 

bedrijfsdiensten

Het belangrijke product van ons bedrijf is de „Hoge snelheids Automatische onderst-Gekleefde Zak Makend Machine“, die voor diverse soorten milieuvriendelijke document zakken, zoals wordt ontworpen

de document zakken voor cement, chemische grondstoffen, zetmeel, dierenvoer enz. Deze machine werd geschat als één van nationale nieuwe producten in 1996, die de spatie van binnenlandse technologie opvulden. Dit product werd ook toegekend van de Verpakkingswetenschap en Technologie Toekenning in China in 2000,

hoogst geprijst door de Nationale Dienst van Bouwmaterialenindustrie, Verpakkend Instituut van

China evenals de leiders van het Chinese Cement Verpakkende instituut. 

 

Tecon Package Machinery Limited

Tecon Package Machinery Limited

 

 

De dienst

Tecon Package Machinery Limited

 

(1) Pre-sale de dienst 

Wij zijn zo blij om de klant welkom te heten om onze fabriek te bezoeken en het werken van onze machine te tonen. En wij zullen u aan de fabriek nemen van onze binnenlandse klanten die onze machine hebben gekocht om op de machine dagelijkse verrichting te letten. Wij zullen hebbend vergaderingen met de klanten voor bespreking over de machine, prijs, de dienst of om het even welke deelzorgen. Tegelijkertijd, maken wij vergaderingsverslagen en sluiten definitief de overeenkomst.

 

(2) de middelgroot-verkoopdienst 

1. Na het ondertekenen van het contract, zullen wij de productie planning aan de klant verstrekken. Naast dit, zullen wij de productievooruitgang opvolgen en zullen aan de situatie van de klantenproductie regelmatig rapporteren. 

 

2. Het deel van Inspectie. Toen de machineproductie eindigde, zullen wij de koper uitnodigen die aan onze fabriek om op de machineverrichting te letten komen. Bijvoorbeeld, hebben de kopers een requestment voor het produceren van 1 of 2 diverse groottedocument zakken. Wij zullen de machine makend document tot zakken die hetzelfde als steekproeven tonen door kopers worden verstrekt.  Wij zullen de verzending schikken als de klanten met de machine tevredenstelden.

 

3. Vervoer. De houten dozen die in container verpakken, de gehele reeks van machine vergt 5x40GP. Ongeveer de vrachtvervoerder, kunnen wij voor u vinden of geadviseerd uw gebruiken. Wij zullen een paar goede de dienstvrachtvervoerders verstrekken om u te laten kiezen. 

 

(3) na de verkoopdienst

Wij zullen de ingenieurs aan de fabriek van de koper voor installatie, het opdragen en opleiding schikken. 

1. De verkoper zal 4 gekwalificeerde ingenieurs aan de baanplaats voor de, en bouw die verzenden, die opdragen opleiden. De koper zal van testende faciliteiten en bekwaam personeel evenals nut en al grondstof in de gespecificeerde hoeveelheid en de kwaliteit ter beschikking stellen.

 

2. De koper zou het materiaal moeten goedkeuren nadat het de technische vermelde prestaties bereikt.

 

3. Wij zullen sommige dragende delen aan koper kostenloos geven. De garantie van machine is één jaar. 

 

Bedrijfteam

TECON-FAMILIE

Tecon Package Machinery Limited

 

Het bedrijf heeft meer dan 100 werknemers voor het Ministerie van productie, onderzoek en ontwikkeling, de dienst, markt. Wij voorzien Automatische en Intellectualized-Klepzak Makend Machine van hogere productieefficiency, stabielere kwaliteit en een uitvoerige oplossing aan zijn besturingssysteem. Ons bedrijf werkt constant bij vernieuwen in stap met The Times te houden. Wij hebben een reeks high-tech producten ontwikkeld, zoals Klepdocument Zak Makend Machine met servosysteem, intern en extern versterk, interne en externe klep, papier-plastic klep en Grote s-het samenpersen machine. Momenteel, houden wij meer dan vijftig uitvindingen en octrooien.

 

Verkoopteam

Tecon Package Machinery Limited

Wij hebben professioneel verkoopteam. Met onze eerlijkheid, volgen wij de de „klant Gods“ bedrijfsfilosofie is. De goede dienst zal aan de klanten door ons worden verleend. Probeer ons beste te winnen en customers'trust de win-win situatie te krijgen. Wij hebben aan deze landen zoals verkocht: Yemen, Amerika, Iran, Maleisië, Syrië, Togo, Rwanda, Egupt, Kazachstan, India, Indonesië, Sri Lanka etc. Onze producten hebben Ce-certificaat, gewonnen en veel octrooien gehad.    

 

Tecon Package Machinery Limited
Deel van NO.17 Wusha, Shunpan-Road, Wusha Industriële Pard, Daliang, Shunde-District, Foshan
Tel.:+86-757
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Papieren zak Making Machine Leverancier. © 2015 - 2020 paperbagsmakingmachine.com. All Rights Reserved.